Saturday, 15 October 2011

Hidup Keseorangan memang tak best =.="

dalam perjalananku... setiap hari demi hari... memang ade kawan macam u all~ tp takde kawan yg special~ dlm bracket~ if u know what i mean...

mesti tak best kan? korang mesti dpt rase mcm mana ada bestfren... blh ajak lepak ajak jalan2 bergurau senda pegi mane2 pn tak kesah.. membe rapat la katekan..,

dlm hidup aku tak pernah ada membe serapat itu.. rapat dlm erti ko buat pape pn die tahu kalau tak tahu pn lambat laun tahu gak~ hahaha membe rapat la katekan..

lau bkn membe rapat pn makwe ke pakwe ke.. aku pernah ada makwe.. tapi makwe aku ni jenis ade geng.. aku jenis solo... so tak masuk sangat la. pasangan tak secocok la katekan.. nk wat cane.. tahan 2 tahun setengah..

last2 break gak.. dah nasib badan.. nk ckp lumrah hidup or takdir betul kot~ haha.. watever...

so in my thoughts, when will i get my best fren? entahlah... hanya Allah yg tahu kerana Dia maha mengetahui.. sabor jer lar! :D

3 comments:

  1. sadis.
    :(

    setiap kehidupan ada kelebihan dah kekurangan.

    ReplyDelete
  2. skarang dah jumpa kawan yg dimaksudkan. namanya Nur Athirah. mmg orang yg zharif menantikan selama ini. perangainya mmg sekepala ngn zharif. perhhh.. lama gler tunggu kawan camni. huhuhuhuhuhuu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete